Privacyverklaring

Praktijk voor Gezond Leven, gevestigd in Krommenie, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Praktijk voor Gezond Leven

Je leest op dit moment de privacy verklaring van Praktijk voor Gezond Leven. De praktijk richt volledig op het voorzien van informatie en coaching omtrent hormonen, voeding, stress en lifestyle.  Middels coaching, gratis producten en betaalde programma’s bied ik mijn expertise aan op dit gebied.

Er zijn situaties waarin jouw gegevens door mij verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring.

Praktijk voor Gezond Leven  is een eenmanszaak die wordt gedreven door Edith van der Swaluw

info@praktijkvoorgezondleven.nl

Jupiterstraat 22 te Krommenie

BTW nr. NL188996539B01| KVK nr. 6859296

Welke gegevens

Er worden een aantal persoonsgegevens verzameld door Praktijk voor Gezond Leven. Welke zijn dat?

Wanneer je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een gratis online training, een contactformulier hebt ingevuld, een aankoop hebt gedaan of andere aanvragen doet voor een van onze producten en/of diensten, zal aan jou gevraagd worden om je gegevens in te vullen.

Wij verwerken alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

– Voor- en achternaam

– E-mail adres

– Telefoonnummer

– Straat en huisnummer

– Postcode en woonplaats

– IP adres

Doel gegevens

De persoonsgegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

Het versturen van nieuwsbrieven

Praktijk voor Gezond Leven kan via e-mail nieuwsbrieven versturen. Deze nieuwsbrieven zijn enerzijds commercieel en anderzijds gericht op kennisdeling. Je voornaam en e-mailadres worden verzameld via het daarvoor bestemde formulier op de website van Praktijk voor Gezond Leven.

Contact opnemen

Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met Praktijk voor Gezond Leven via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een voorstel of een dienst aan te kunnen bieden, zoals je naam, e-mailadres, telefoonnummer en je verzoek.

Factuurgegevens

Jouw gegevens met betrekking tot het aangekochte product of dienst, de kosten daarvan, jouw naam, bedrijfsnaam en adres worden verzamelt en bewaard voor onze administratie, om te voldoen aan de wettelijke administratieverplichtingen.

Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om jou in contact te brengen met potentiële relaties en/of opdrachtnemers.

Medische informatie

De door jou verstrekte medische informatie ten behoeve van een behandelplan worden niet verstrekt aan derden. De informatie die nodig is voor een bloedtest wordt alleen verstrekt aan het desbetreffende laboratorium.

Ontvangers

De gegevens die Praktijk voor Gezond Leven ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:

Autorespond

De nieuwsbrieven worden verzonden met Autorespond Op het moment dat jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief, worden jouw e-mailadres en voornaam automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen Autorespond. De servers van Autorespond zijn gevestigd in de Nederland.

Hosted

De e-mail van Praktijk voor Gezond Leven wordt gehost bij Mijndomein. Als jij contact opneemt via de formulieren of via de e-mail, worden de betreffende e-mails opgeslagen op de servers van Mijndomein.

Cookies

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website worden teruggestuurd wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van de ConsuWijzer.

Praktijk voor Gezond Leven maakt momenteel géén gebruik van cookies. Voor een zo goed mogelijke werking van de website van Praktijk voor Gezond Leven en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren kan in de toekomst wellicht wel gebuik gemaakt gaan worden van cookies.

Facebook advertentiecookies

Met jouw toestemming gebruikt Praktijk voor Gezond Leven om advertenties te tonen cookies van Facebook. Deze cookies zorgen ervoor dat er voor jou relevante advertenties worden weergegeven. Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier.

Tracking cookies

Met jouw toestemming gebruikt Praktijk voor Gezond Leven sitetracking van Autorespond. Sitetracking plaatst een cookie die bijhoudt welke pagina’s je op de website bekijkt. Hiervoor kunnen wij onze marketing, diensten en advertenties beter aanpassen aan jouw interesses. Meer informatie over sitetracking vind je hier.

Google Analytics

Met jouw toestemming plaatst Praktijk voor Gezond Leven cookies van Google Analytics. We doen dit om inzicht te krijgen hoe bezoekers de website van Praktijk voor Gezond Leven gebruiken, zodat we het gebruik van de site kunnen optimaliseren. De gegevens die verzameld worden zijn geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier.

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Verder kun altijd:

–   ‘Cookies van derden’ automatisch uitschakelen in je browser.

–   Aangeven in je browserinstellingen dat je niet ‘getrackt’ wilt worden.

–   De geplaatste cookie weer verwijderen uit je browser of eventueel blokkeren

per domein.

Social Media

We willen het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van de website van Praktijk voor Gezond Leven te delen via Social Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons.

Van de volgende Social Media Platforms heeft Praktijk voor Gezond Leven de buttons geplaatst. Lees de privacy verklaringen van deze Social Media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy. Hieronder vind je verschillende privacy verklaringen.

Facebook

Instagram

YouTube

LinkedIn

Links

Op de website van Praktijk voor Gezond Leven vind je links naar externe websites. Door op een link te klikken, ga je naar een website buiten www.praktijkvoorgezondleven.nl. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijst Praktijk voor Gezond Leven je door naar de cookie- of privacy verklaring van de betreffende website.

Opslag periode

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Praktijk voor Gezond Leven, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

  1. Het versturen van nieuwsbrieven

Jouw e-mailadres en voornaam worden opgeslagen in Autorespond. De opslag van jouw gegevens is voor onbepaalde tijd. Jij kan je namelijk uitschrijven wanneer je maar wilt via de link onderaan de nieuwsbrieven of door een mail te sturen naar: info@praktijkvoorgezondleven.nl

  1. Contact opnemen

Op het moment dat je contact opneemt met Praktijk voor Gezond Leven via e-mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals je naam, bedrijfsnaam en e-mailadres opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.

  1. Analytics

De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

  1. Facebook

De gegevens die Facebook op de website verzameld zijn niet anoniem en verbonden aan jouw IP adres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Facebook.

Beveiliging

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software.

De persoonsgegevens die door Praktijk voor Gezond Leven of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord.

De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

Binnenkort wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van Praktijk voor Gezond Leven privé is. Je herkent deze beveiliging aan het slotje voor de url.

Jouw rechten

  1. Recht op inzage

Je hebt recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Praktijk voor Gezond Leven vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen naar Praktijk voor Gezond Leven. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

  1. Recht op rectificatie

Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door Praktijk voor Gezond Leven.

  1. Recht op overdracht

Mocht jij je gegevens nodig hebben die bij Praktijk voor Gezond Leven opgeslagen zijn in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient Praktijk voor Gezond Leven al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij.

  1. Recht op wissen van gegevens

Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Praktijk voor Gezond Leven  vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

  1. Recht op het indienen van een klacht

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens als je vindt dat Praktijk voor Gezond Leven niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.

  1. Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)

Wil jij niet dat Praktijk voor Gezond Leven jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens.

Het gebruik van deze rechten kan via info@praktijkvoorgezondleven.nl

Het streven is om binnen 4 weken te reageren.

Plichten

Praktijk voor Gezond Leven verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van Praktijk voor Gezond Leven via e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Praktijk voor Gezond Leven de betreffende dienst niet aanbieden.

Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met Praktijk voor Gezond Leven met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen, dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd.

Praktijk voor Gezond Leven behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Praktijk voor Gezond Leven dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Praktijk voor Gezond Leven te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

info@praktijkvoorgezondleven.nl

Deze privacy verklaring is van 25 mei 2018. We behouden ons het recht om deze privacy verklaring aan te passen. Als het om een belangrijke wijziging gaat, zullen wij u daarvan op de hoogte brengen. Als het gaat om een nieuw doel voor dezelfde gegevens zullen wij u de mogelijkheid geven daar bezwaar tegen te maken.